Folytatódik a felkészülés, két góllal verték Zsámbék csapatát

2017-07-29

Lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését a labdarúgó 3. Liga ősszel rajtoló új szezonjára a Székelyudvarhelyi FC, szombaton délelőtt a Pest megyei 1-es bajnokságban szereplő Zsámbék volt az ellenfele.

szfc_felkeszulesi-pa-8_or

A mérkőzés elején nem volt nagy iram, fizikálisan kemény együttes volt az ellenfél, kevés lehetőséget és területet adott a házigazda SZFC-nek. Az első komoly helyzetre 25 percet kellett várni, az udvarhelyi csapatnál próbajátékon levő Katona Arnold csatár jól lépett ki a védők gyűrűjéből, rávezette a kapusra, a hálóőrt is kicselezte, ám lövés helyett még egyet cselezett, így utolérték a védők és szerelték.

A 41. percben Czimbalmos Zalán futott el a zsámbéki védő mellett, aki a tizenhatoson belül szabálytalankodott ellene, a jogos büntetőt pedig a sértett magabiztosan értékesítette. Az első félidőben Zsámbéknak nem volt komolyabb lehetősége.

szfc_felkeszulesi-pa-5_or

Térfélcserét követően az 55. percben Kicsi Zoltán kapott jó labdát a szélen, 14 méterről ellőtte, a kapus pedig nagyot vetődve hárította a löketet. A második félidő közepén nagy zsámbéki helyzet maradt ki, a beívelt labdát közelről mellé lőtték. A 65. percben is közel volt az egyenlítés, Sebestyén Attila rosszul szabadított fel, az ellenfélhez került a labda, aki rögtön visszarúgta, a játékszer pedig alig kerülte el az udvarhelyi kaput. A 73. percben eldőlt a mérkőzés, Ribarics Roland a bal szélen három védőt is kicselezett, majd gyönyörűen tálalt a hosszún érkező Kicsi Zoltán elé, aki közelről nem hibázott. A folytatásban mindkét oldalon jöttek a cserék, több nagy helyzet nem alakult ki, az eredmény pedig nem változott.
Harmadik mérkőzésén a második győzelmét aratta az SZFC (korábban 3–1-re legyőzte az FK Csíkszereda U19-es együttesét, majd 1–1-et játszott a Szászrégeni Jövővel). Következő felkészülési mérkőzését szombaton, egyelőre ismeretlen időpontban játssza, ezúttal Szászrégen látogat Székelyudvarhelyre.

Felkészülési mérkőzés:
Székelyudvarhelyi FC–Zsámbék 2–0 (1–0), gólszerzők Czimbalmos Zalán (41., büntetőből), Kicsi Zoltán (73.)
SZFC: Sebestyén Attila – Szabó Géza, Pál Sándor, Csíki Dénes, Szöllősi Márton, Balázsi Attila, Balázs Norbert, Schram Péter, Czimbalmos Zalán, Nagy Norbert, Katona Arnold.
Játszott még: Simó Dávid, Pálfi Richárd, Csifó István, Kicsi Zoltán, Ribarics Roland, Tankó Előd, Modra Lehel, Urbán Dávid.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2017. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Támogatók