CSM Focşani 3 - 1 Székelyudvarhelyi FC

2018-04-03 - 17:00

A labdarúgó 3. Liga 19. fordulóját pótolták kedden délután, a Székelyudvarhelyi FC a CSM Focșani vendége volt. A több alapjátékosát nélkülöző csapat nem tudott bravúrt elérni, 3–1-re kikapott.

gyorgydeak apor 2

Bogdan Mintaș, Péter Mózes és Modra Lehel sárga lapos eltiltás miatt nem léphetett pályára.

A vendégek bátran kezdtek, Ribarics előtt adódott két jó lehetőség is, de a fiatal támadó nem tudott kapuba találni. A 35. percben Tankó tiszta szerelését szabálytalannak vélte a játékvezető, veszélyes szabadrúgáshoz jutott a Focșani. A lövést Rareș Pop bravúrral szögletre mentette, az újabb beívelésnél verve volt a védelem, és Ovidiu Beșa közelről a hálóba fejelt. Rögtön jött a válasz, a 37. percben Ribarics készítette le a labdát Györgydeák Apornak, aki átvétel után gyönyörűen emelt 16 méterről a kapuba. Ez volt a fiatal játékos első harmadosztályos gólja.

A második félidőben sokkal aktívabban kezdett a házigazda, nagyon veszélyes szabadrúgásokhoz jutott, egyikből pedig ismételten megszerezte a vezetést, Predoiu gyönyörűen tekert a sorfal fölött a hálóba. Kellett bő tíz perc, míg rendezni tudta sorait az SZFC, az újabb gólt viszont a hazaiak szerezték a 81. percben, Pasăre lesgyanús helyzetből passzolt pár méterről a hálóba, beállítva a 3–1-es végeredményt.

Újabb kiszállás következik, pénteken délután öt órától a Sănătatea Darabani otthonában játszik az SZFC.

Labdarúgó 3. Liga, 19. forduló (halasztott): CSM Focșani–Székelyudvarhelyi FC 3–1 (1–1), gólszerzők Beșa (35.), Predoiu (54.), Pasăre (81.), illetve Györgydeák (37.) SZFC: Pop Rareș – Szabó Géza, Székely Ervin, Csíki Norbert, Vízi Tamás, Tankó Előd (Birtalan Alpár, 68.), Daniel Chifu, Györgydeák Apor, Csifó István (Balázsi Attila, 60.), Ion Marian Auraș, Ribarics Roland (Pálhegyi Zoltán, 74.).

Támogatók