Besztercén meg kell szakítani a rossz sorozatot

2018-11-22

Két forduló maradt hátra a labdarúgó 3. Liga őszi idényéből. Pénteken délután két órától a Székelyudvarhelyi FC pedig Besztercén megtörné negatív sorozatát, hiszen már hét mérkőzése nem tudott gólt szerezni.

szfc mse 1

A harmadosztályba idén feljutott Besztercei Gloria hullámzóan teljesít a bajnokságban, eddigi meccsein négy győzelmet és két döntetlent ért el. Javuló formát mutat, hiszen legutóbbi két találkozóját megnyerte, hazai pályán legyőzte a feljutásra pályázó Nagybányai Minaurt, Désről pedig elhozta a pontokat. Az SZFC mély gödörben van, legutóbbi hét mérkőzésén nem szerzett gólt, és csupán egy pontot gyűjtött, így lecsúszott a táblázat 14. helyére.

A gondok pedig sokasodnak, hiszen három alapembere nélkül utazik el a csapat Besztercére, Tankó Előd hosszú időre kidőlt a sorból, Györgydeák Apor edzésen szenvedett bokasérülést, míg Bogdan Mintaș piros lapos eltiltását tölti.

szfc mse 2

„Két meccsünk maradt idén, amelyeken megpróbáljuk azt, ami már hét találkozója nem sikerült: gólt rúgni. A harmadosztályban minden csapatban van két-három játékos, aki el tud dönteni egy meccset, nálunk ez hiányzik. Játékosaim futnak, akarnak, küzdenek, minden adott a gólhoz, de nem tudunk betalálni. A tavaszi szezonban ez működött, idén sehogy sem sikerül. Nagyon szomorú vagyok, hiszen a munkát megcsinálják a fiúk, de mintha el lennénk átkozva, legyen bármilyen helyzetünk, még tizenegyesből sem tudunk betalálni, hihetetlen ez a helyzet” – mondta Mészáros Alpár, az SZFC edzője.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2018. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Támogatók