Az egyik legerősebb ellenfelet fogadjuk

2018-09-20

Kemény ütközetre készül a Székelyudvarhelyi FC a labdarúgó 3. Ligában, pénteken délután öt órakor a másodosztálybeli feljutásra pályázó Lénárdfalvát fogadja a sétatéri stadionban.

or_szfc--radnot-sk-ba-16

A Máramaros megyei együttes a Marosvásárhelyi MSE otthonában aratott győzelemmel kezdte a bajnokságot, majd legyőzte a Besztercei Glóriát, és a legutóbbi játéknapon a Dési Unireát is. Egy vereséget szenvedett, a harmadik fordulóban 1–0-ra kapott ki az éllovas Nagybányai Minaur otthonában. Jelenleg gyengébb gólkülönbsége miatt szorul az FK Csíkszereda mögött a harmadik helyre. Az SZFC a második hazai mérkőzésére készül, az elsőn magabiztos játékkal 3–1-re verte Radnótot, öt pontjával a táblázat 11. helyén áll.

Mészáros Alpár edző elmondása szerint a héten sérülések nehezítették a csapat felkészülését, Bogdan Mintaș, Locotuș Miklós és Csifó István sem edzett, Lénárdfalva elleni játékuk kérdéses. Daniel Chifu el van tiltva, míg Nagy Barna sérült. „A bajnokság egyik legjobbjával találkozunk, jól ismerem őket, korábbi csapataimmal többször játszottam ellenük. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen az elmúlt években Lénárdfalva mindig az élmezőnyben végzett. Az önkormányzattól sok támogatást kapnak, nagy beruházások történtek náluk, új stadiont is építettek. A gondjaink ellenére biztos vagyok benne, hogy játékosaim mindent megtesznek a győzelem érdekében, és ahogy a korábbi négy meccsünkön, ezen is az utolsó pillanatokig fogunk küzdeni” – összegzett az edző.

Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, 5. forduló: pénteken 16 órától Nagybányai Minaur–Szászhermányi FC, 17 órától Székelyudvarhelyi FC–Lénárdfalva, Kolozsvári Sănătatea–FK Csíkszereda, Tordai Arieșul–Szászrégeni Avântul, Marosvásárhelyi MSE–Barcarozsnyói Olimpic Cetate, Besztercei Gloria–Tasnádi Unirea, Dési Unirea–Medgyesi Gaz Metan II., Radnóti SK–Kolozsvári CFR II.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2018. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Támogatók