A Kolozsvári CFR II.-höz látogat az SZFC

2018-09-13

A labdarúgó 1. Liga címvédőjének fiókcsapatához, a Kolozsvári CFR II.-höz látogat a Székelyudvarhelyi FC a harmadosztályos bajnokság negyedik fordulójában, a találkozót pénteken 17 órától rendezik a kolozsvári CMC sportbázison. Az SZFC-nek ez lesz a harmadik kiszállása az új idényben.

szfc--regen-felk-ba-7_or

A CFR II. egy ponttal előzi meg a hetedik SZFC-t, az első fordulóban idegenben legyőzte a Besztercei Gloriát, majd két döntetlen következett, hazai pályán a Nagybányai Minaurral, illetve idegenben a Dési Unireával. Az SZFC négy pontot szerzett eddig, Désen döntetlent játszott, Csíkszeredában kikapott az FK-tól, a legutóbbi fordulóban pedig 3–1-re legyőzte Radnótot.
Mészáros Alpár edző a nehéz sorsolás ellenére elégedett az eddig elértekkel.

„Ahhoz képest, hogy az eddigi három meccsünkből kettőt idegenben játszottunk, elégedett vagyok a rajttal, hiszen a játékosok minden találkozón maximálisan odatették magukat. Nem vagyunk azon a szinten, hogy az első négy-ötben legyünk, de jó úton jár az SZFC ahhoz, hogy a télen ne legyenek nagy gondok” – vázolta a helyzetet.

Megtudtuk, hogy Vékás Barna sérülés miatt nem utazott el csütörtökön a csapattal, Csifó István viszont felépült, így ismét bekerült a keretbe. Az ifjúságiaktól felhoztak egy kapust a keretbe, mivel Nagy Barna piros lapot kapott az előző meccsen.

„A CFR II. erős, fiatal labdarúgókból áll, akik már három-négy éve együtt játszanak, többen korosztályos válogatottak is. Kérdés még, hogy az első csapattól ki lép majd pályára ellenünk. Jó gárdájuk van, jól ismerem őket, otthon nagyon veszélyesek. Mindenképpen nagyon kemény meccsre számítok, melyen az a célunk, hogy ne kapjunk ki” – vezette fel a mérkőzést Mészáros.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2018. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Támogatók