Az utolsó előtti meccs következik a bajnokságban

2018-05-11

Alig maradt pár nap pihenésre, a hétközi forduló után pénteken 18 órakor ismét pályára lép a Székelyudvarhelyi FC, az utóbbi időben hullámvölgybe került Sporting Liești együttesét fogadja a sétatéri stadionban.

szfc pascani 2

Egy hét alatt harmadik mérkőzésére készül az SZFC, hiszen múlt pénteken az FK Csíkszeredával, kedden idegenben Barcarozsnyóval játszott, most pedig Liești-tel csap össze. A találkozó után két hét szünet jön, mivel a következő fordulóban szabadnapos lesz a csapat, az utolsó játéknapon pedig a Bákói Aerostart fogadja.

Annak ellenére, hogy Rozsnyóval végig jól játszott, 1–0-ra kikapott az SZFC. „Eddigi legjobb idegenbeli meccsünk volt, taktikailag nagyon jól álltunk a pályán. Sok helyzetünk volt, uraltuk a meccset, de sajnos pont nélkül maradtunk. Vannak pozitívumok, örülök, hogy a befektetett munka meglátszik a pályán is, hiszen a csapat egyre jobban focizik. Liești nem lesz könnyű ellenfél, legutóbb a Galaci Oțelul ellen is jól játszott. Két és fél nap szünetünk volt, remélem, hogy a játékosok fizikailag fel tudnak épülni. Mindenképpen szeretnénk tovább javítani a hazai mérlegünket” – vezette fel a mérkőzést Mészáros Alpár edző.

Hosszú idő után ismét teljes lesz a keret, hiszen felépültek a sérültek, továbbá Csíki Norbertnek is lejárt a sárga lapos eltiltása.

A Sporting Liești jelenleg hullámvölgyben van, a Galac megyei együttes legutóbbi hat meccséből egyet nyert meg – azt is zöld asztalnál a Metalosport visszalépése miatt. Öt lejátszott mérkőzése közül négy meccsen gólképtelen maradt, egyedül a Szászhermányban 5–2-re elveszített találkozón talált be. Ősszel hazai pályán 1–0-ra legyőzte az SZFC-t.

Labdarúgó 3. Liga, 27. forduló: FK Csíkszereda–CSM Focșani 4–1 (2–1), Barcarozsnyói Cetate–Székelyudvarhelyi FC 1–0, Kézdivásárhelyi SE–Sănătatea Darabani 1–0, Sporting Liești–Galaci Suporter Club Oțelul 0–2, Románvásári VSK–Bucovina Rădăuți 0–2, Bákói Aerostar–Galaci Metalosport 3–0 (játék nélkül), CSM Pașcani–Avântul Valea Mărului 3–0 (játék nélkül); Szászhermány csapata szabadnapos volt.

28. forduló: pénteken 18 órától Székelyudvarhelyi FC–Sporting Liești, CSM Pașcani–Kézdivásárhelyi KSE; szombaton 18 órától Sănătatea Darabani–Románvásári VSK, Bucovina Rădăuți–FK Csíkszereda, CSM Focșani–Barcarozsnyói Olimpic Cetate, Szászhermány–Bákói Aerostar; a Galaci Suporter Club Oțelul szabadnapos lesz. A Galaci Metalosport–Avântul Valea Mărului mérkőzést nem rendezik meg, mivel mindkét együttes visszalépett a bajnokságból.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2018. május
h k s c p s v
« ápr   jún »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Támogatók