Veszélyes csapathoz látogatnak

2018-04-27
Hazai pályán kifejezetten erős együttes otthonában lép pályára pénteken délután öt órakor a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 25. fordulójában a Románvásári VSK vendége lesz.

bar_0979_or

Románvásár nagyszerű őszt követően tavasszal sorozatos rossz eredményei miatt kiszállt a dobogóért folytatott harcból, idén Csíkszeredában, Liești-en, Bákóban és Galacon is kikapott. Hazai pályán viszont kifejezetten erős csapatnak számít, ősszel az FK-t 4–1-re verte, az Oțelult 2–1-re, míg a jelenlegi éllovas Bákói Aerostarral 1–1-et játszott. A visszavágók során otthon legyőzte Kézdivásárhelyt, döntetlent játszott Barcarozsnyóval, majd kikapott Szászhermánytól. A Neamț megyei együttes kerete nem teljes, a Szászhermány elleni mérkőzés után kidőlt a sorból a csapat mozgatórugója, a támadó középpályás Mădălin Popa, illetve Daniel Marin hátvéd is. Ez nagyon megérződött a hétközi fordulóban, galaci sajtóbeszámolók szerint a Galaci Suporter Club Oțelul által 5–1-re megnyert találkozón a hazaiak az öt szerzett gól mellett számtalan helyzetet kihagytak. Románvásár legutóbbi öt meccsén csupán egy döntetlent ért el. Az őszi szezont egy pont lemaradással a második helyen zárta, most viszont hatodik, és már tizennyolc egység a hátránya.

Az SZFC jó formában van, idén már tizenhét pontot gyűjtött, és elmozdult a kieső helyekről. Megtörte régóta tartó idegenbeli nyeretlenségi sorozatát is, hiszen előbb 6–1-re győzött a bajnokságból azóta kiszállt Galaci Metalosport ellen, majd a kiesés elleni harcban rivális Sănătatea Darabani otthonából is három ponttal távozott. A legutóbbi fordulóban hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Kézdivásárhelyi KSE ellen, a hajrában több lehetősége is volt a három pont megszerzésére.

Labdarúgó 3. Liga, 25. forduló: pénteken 17 órától Románvásári VSK–Székelyudvarhelyi FC, CSM Pașcani–Sănătatea Darabani; szombaton 17 órától Sporting Liești–Bákói Aerostar, Barcarozsnyói Olimpic Cetate–Szászhermányi FC, FK Csíkszereda–Galaci Suporter Club Oțelul, Kézdivásárhelyi KSE–CSM Focșani, Avântul Valea Mărului–Bucovina Rădăuți 0–3 (játék nélkül).

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2018. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Támogatók