Egy ponttal gazdagodtunk

2018-04-25

Küzdelmes, az utolsó húsz percben kifejezetten izgalmas mérkőzésen játszott 1–1-es döntetlent a Székelyudvarhelyi FC és a Kézdivásárhelyi KSE kedden délután, a labdarúgó 3. Liga 24. fordulójában.

szfc kezdi 2

Focihoz tökéletes idő várta a csapatokat, közel háromszázan foglaltak helyet a lelátón. Jól kezdte a mérkőzést a házigazda, az első helyzetre sem kellett sokat várni, a 3. percben egy szabadrúgást Ion Marian Auraș tekert kapura, Bunduc nagyot vetődve mentett szögletre. A következő lehetőség is a hazaiaké volt, a 17. percben Vízi Tamás érkezett lendületben a labdával és cselezett ki mindenkit, Bukur Róbert csak tizenegyest érőn tudta megállítani, a büntetőt Auraș magabiztosan a hálóba bombázta. A vendégek taktikai változtatások miatt két cserét is eszközöltek a félidő közepén, ám komolyabb helyzetet így sem tudtak kialakítani. Az SZFC-nél továbbra is Auraș volt a legveszélyesebb, egy szólót követően került nagy helyzetbe, ám az utolsó pillanatban blokkolták lövését.

szfc kezdi 1

A második félidő első lehetősége a KSE előtt adódott, Vlad Boricean erős löketét Pop tolta szögletre. Kézdi nagyon nyomott, sokszor az összes mezőnyjátékosa az SZFC térfelén tartózkodott. A 67. percben lesérült Pop, így kényszerű cserét kellett végrehajtania Mészáros Alpár edzőnek, Filip Ricardo váltotta. Rögtön jött a KSE egyenlítése, Nicolae Păun beadását Tankó Zsolt fejelte Ricardo kapujába. A gólt követően felgyorsultak az események, mindkét kapu előtt több helyzet is kialakult, bármelyik csapat a maga javára dönthette volna el a székely rangadót, ám újabb gól már nem született. A legnagyobb helyzet a csereként beállt Györgydeák előtt adódott, bevetődéssel lőtt közelről kapura, ám Bunduc hatalmas bravúrral védett.
A mérkőzés után mindkét együttes megtartotta helyét a táblázaton, a KSE 27 ponttal tizedik, az SZFC 26-tal tizenegyedik. Pénteken 17 órától a Románvásári VSK vendége lesz az udvarhelyi csapat.

Labdarúgó 3. Liga, 24. forduló: Székelyudvarhelyi FC–Kézdivásárhelyi KSE 1–1 (1–0), gólszerzők Ion Marian Auraș (17., büntetőből), illetve Tankó Zsolt (71.). SZFC: Rareș Pop (Filip Ricardo, 65.) – Szabó Géza, Székely Ervin, Bogdan Mintaș, Vízi Tamás, Péter Mózes (Daniel Chifu, 63.), Tankó Előd, Modra Lehel, Csíki Norbert, Ion Marian Auraș, Csifó István (Györgydeák Apor, 74.).

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2018. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Támogatók