Többet vagyunk úton, mint focipályán

2018-04-05
Újabb hosszú út után lép pályára a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 21. fordulójában, pénteken délután öt órától a Sănătatea Darabani vendége lesz.

szfc darabani 5

„Egy hete már, hogy csak úton vagyunk. Azt se tudjuk, milyen állapotban vagyunk. Reméljük, hogy a nagy megterhelés ellenére a fiúk fizikailag helyrejönnek a meccsig. Nagyon várjuk már, hogy lejárjon ez a nehéz időszak, hiszen három nap alatt több mint 1300 kilométert utaztunk, többet vagyunk úton, mint a focipályán” – mondta Mészáros Alpár, a Székelyudvarhelyi FC edzője, utalva arra, hogy kedden még Foksányban játszott csapata, pénteken délután pedig már Darabani-ban kell helyt állnia. „Bálint Rajmond még sérült, továbbá Csíki Norbert sárga lapos eltiltás miatt nem játszik, a többiek bevethetőek. Nagyon nehéz talajú pálya vár ránk, kemény, fizikai meccs lesz, de már hozzá vagyunk szokva. Az a fontos, hogy jó eredménnyel jöjjünk haza, viszont az ellenfélnek is magas a morálja, mivel legyőzték Szászhermányt. Biztos vagyok benne, hogy mindent megteszünk a pontokért, de a sorsuk a pályán fog eldőlni” – tette hozzá Mészáros.

A pénteki mérkőzést követően legközelebb április 14-én játszik az SZFC, a CSM Pașcani látogat Udvarhelyre, majd kisebb szünete lesz, mivel az Avântul Valea Mărului bajnokságból való kiállása miatt nem kell elutaznia Galac megyébe, játék nélkül jut majd a három ponthoz.

A tavaly szeptemberben rendezett udvarhelyi mérkőzésen hiába szerzett korán vezetést az SZFC, nagyon sokat hibázott, Darabani pedig meglepően könnyen fordított és végül 4–1-re nyert a műgyepes pályán rendezett mérkőzésen.

Labdarúgó 3. Liga, 21. forduló, péntek, 17 óra: Sănătatea Darabani–Székelyudvarhelyi FC, FK Csíkszereda–Sporting Liești, Kézdivásárhelyi KSE–Bákói Aerostar, CSM Pașcani–Galaci Suporter Club Oțelul, Bucovina Rădăuți–CSM Focșani, Avântul Valea Mărului–Szászhermányi FC 0–3 (játék nélkül), Bararozsnyói Olimpic Cetate–Galaci Metalosport 3–0 (játék nélkül), a Románvásári VSK szabadnapos lesz.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2018. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Támogatók