A játékvezető több téves ítélettel sújtotta az SZFC-t

2017-11-18

Hiába játszott jól, nem tudott gólt szerezni a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 13. fordulójában, szombaton délután 1–0-ra kikapott a Sporting Liești együttesétől.

szfc-galati-pa-18_or

Novemberhez képest kellemes idő és jó minőségű pálya fogadta a csapatokat Galac megyében. Az SZFC bátran kezdett, irányította a játékot, ám komolyabb helyzetet a vendégek alakítottak ki, a 10. percben egy 25 méterről elvégzett szabadrúgást hárított Sebestyén. Egy perccel később Modra próbálkozott, ám távoli lövése elkerülte a kaput. Újabb SZFC lehetőség következett, négyen vezethették két védő ellen a labdát, Czimbalmos beadását az utolsó pillanatban szögletre mentették, hatalmas lehetőség maradt ki, majd az újabb Czimbalmos beívelést Ribarics fejelte mellé. Aztán a 23. percben az egyik hazai csatár futott Sebestyénnel szembe, az udvarhelyi kapus szabálytalankodott, a büntetőt pedig berúgták. A folytatásban is jól játszott az SZFC, ám nem tudott komolyabb lehetőséget kialakítani.

A szünet után Izet is pályára lépett, a macedón középpályás pedig jól mozgatta a csapatot. Újabb vendég lehetőségeket lehetett feljegyezni, az 56. percben Györgydeák szabadrúgását Péter fejelte a kapus kezébe, majd Izet cselezett ki három ellenfelet, nagyszerű labdát adott Balázsinak, aki egyedül maradt a kapussal szemben, ám a partjelző tévesen lest intett, így a játékvezető megállította a nagyon ígéretes támadást. A 68. percben Modra Ribaricsot szöktette, a fiatal támadó egyszerre érkezett a labdára a hazai kapussal, elrúgta a labdát, a játékvezető azonban tévesen faultot fújt, és második sárga lappal kiállította az SZFC játékosát.

A mérkőzés hajrájában tíz emberrel is jól játszott a csapat, játékából hiányzott a gól, így nem jött össze az egyenlítés.
A következő fordulóban szabadnapos lesz az SZFC, majd az évet a Bákói Aerostar otthonában zárja.

Labdarúgó 3. Liga, 13. forduló: Sporting Liești–Székelyudvarhelyi FC 1–0 (1–0), gólszező Ștefan Adamache (23., büntetőből), kiállítva Ribarics (68., SZFC). SZFC: Sebestyén – Szabó, Péter, Tankó, Kicsi, Radicof, Balázsi (Csifó, 71.), Györgydeák, Modra, Czimbalmos (Izet, 46.) és Ribarics.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2017. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Támogatók