Rangadóra készülünk

2017-05-05

Hargita megyei rangadót rendeznek Székelyudvarhelyen, a labdarúgó 3. Liga 26. fordulójában, szombaton 18 órakor a házigazda SZFC a feljutásért harcoló FK Csíkszereda csapatát fogadja a sétatéri stadionban.

Az SZFC edzője, Vágó Attila számára egyáltalán nem jelent eltérést ez a mérkőzés egy „hagyományos” bajnoki találkozótól. „Ugyanúgy készítem fel a játékosokat, mint máskor” – hangsúlyozta.

Fotó: Veres Nándor

Fotó: Veres Nándor

Több játékosát is nélkülöznie kell, hiszen Silion Petru, Pál Örs és Györgydeák Apor eltiltás miatt nem tud majd játszani a megyei rangadón, így Vágó szerint nem a legideálisabb felállásban fognak majd pályára lépni, ám így is mindent megtesznek a sikerért.

„Még mérges vagyok a múlt heti meccs miatt, nem szabadott volna kikapjunk, azonban a két kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Tovább nehezíti a dolgunkat, hogy Györgydeákot a szerdai U17-es meccsen kiállították (az SZFC 3–0-ra nyert a Kolozsvári Jövő ellen – szerk. megj.), ő sem tud játszani szombaton. Emiatt kevés cserelehetőség áll a rendelkezésünkre, ami behatárolja a lehetőségeinket” – folytatta.

Az edző kiemelte, hogy bár papíron a tabellán elfoglalt helyük szempontjából a vendég csíkiak az esélyesebbek, úgy gondolja, hogy háromesélyes találkozó előtt állnak „Biztos jó meccs lesz” – mondta a harmadosztályban való bennmaradást célzó csapat edzője. Hozzátette, szerinte a két alakulat célja nem az egymás elleni rangadón fog eldőlni, öt mérkőzés még mindkettejüknek hátravan ahhoz, hogy bebizonyítsák: feljutásra, illetve bennmaradásra érdemesek.

Csíkszeredából biztosan fognak szurkolók érkezni, hiszen az FK vezetősége külön autóbuszt biztosít a drukkerek számára, hogy eljöhessenek Székelyudvarhelyre. Az őszi találkozón a házigazda csíkiak kiütéses, 8–0-s győzelmet arattak.

Labdarúgó 3. Liga, 1-es széria, 26. forduló: szombaton 18 órától Székelyudvarhelyi FC–FK Csíkszereda.

 

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2017. május
h k s c p s v
« ápr   jún »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Támogatók