Kemény mezőnyben második hely

2017-02-22

Szászrégen Kupája elnevezésű labdarúgó-tornán lépett pályára a Székelyudvarhelyi FC 2007-es korosztálya az elmúlt hét végén. Szin Ferenc edző két csapatot nevezett be a megmérettetésre, a fiatalok 4+1-es felállásban játszottak.

A szervezők három csoportba sorolták az együtteseket, így minden csapatra öt csoportmeccs és két helyosztó várt.

szfc 2007 szaszregen kupa

Az SZFC Narancs együttese csoportjának 3. helyén zárt. „Kisebb csalódás volt számomra, hiszen két olyan mérkőzést veszítettünk el, amelyeken jobbak voltunk az ellenfelünknél. Kiemelném Magyari Balázs kapusteljesítményét, minden mérkőzésen nagyon jó teljesítményt nyújtott. Sajnos a helyzetkihasználásunk nem volt hasonló szinten. A 7–9. helyekért folytatott harcban sem ment a góllövés, sok helyzet kimaradt, az ellenfél pedig négyszer is betalált. A második mérkőzés már nagyon jóra sikerült, egy jó képességű csapat ellen mindenki nagyot harcolt a győzelemért. Fordulatos meccsen az ellenfél végül egy góllal győzött , így a csapat 9. helyen zárta a bajnokságot” – összegzett az edző.

A Fekete csapat nagyszerű játékkal rukkolt elő a csoportkörben, és első helyen jutott tovább. „Voltak gyengébb pillanataink, a mélypont az ASA elleni mérkőzés volt, amikor semmi sem sikerült, nem tudtuk berúgni helyzeteinket, csak kapufákig jutottunk. Beszterce ellen viszont nagyon jól játszott a csapat, az előzetesen legerősebbnek tartott ellenfélnek esélye sem volt a győzelemre. A helyosztókon a torna fő esélyese, a Szászrégeni Best Kids ellen gyengén kezdtünk, hamar kétgólos hátrányba kerültünk. Ezután talpra állt a csapat, nagyot küzdöttek a fiúk, de sajnos a helyzeteket megint nem tudtuk berúgni, az ellenfél pedig kihasználta az övéit. A második meccsen sima győzelmet arattunk, így megszereztük a 2. helyet. Annak ellenére, hogy november óta csak teremben edzettünk, a srácok tökéletesen helytálltak, hamar alkalmazkodtak a szabadtérhez és a műgyephez” – fogalmazott Szin Ferenc. Az SZFC egyéni díjat is kapott, hiszen Gyarmathy Tamást a torna legjobb kapusának választották meg.

Szászrégen Kupája, eredmények

B csoport: SZFC Narancs–Dribli Kolozsvár 2–1, SZFC Narancs–Szászrégeni Sporting 1–3, SZFC Narancs–Szászrégeni Lendület 1–2, SZFC Narancs–Marosvásárhelyi Kinder 3–0, SZFC Narancs–FK Csíkszereda Fehér 1–0.

C csoport: SZFC Fekete–Székelyudvarhelyi Roseal 3–0, SZFC Fekete–Marosvásárhelyi MSM 4–0, SZFC Fekete–Besztercei Sportiskola 6–3, SZFC Fekete–Marosvásárhelyi ASA 0–2, SZFC Fekete–Görgényszentimrei Atletic 3–1.

Helyosztók, a 7–9. helyért: SZFC Narancs–Dícsőszentmártoni Infinity 0–4, SZFC Narancs–Besztercei Sportiskola 3–4.

Az 1–3. helyért: SZFC Fekete–Szászrégeni Best Kids 1–5, SZFC Fekete–Szászrégeni Lendület 5–0.

Az SZFC kerete: Bedő Patrik, Buzogány Hunor, Dusinszky Attila, Gyarmathy Tamás, Jakab Krisztián, Joó Barnabás, László Szilárd, Magyari Balázs, Orosz Pál Balázs, Sánduly Dávid, Szász Jenő, Szin Dávid, Tamás László, Vass Lóránd. Edző Szin Ferenc.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2017. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Támogatók