Az eredmény másodlagos volt

2017-02-12

Újabb felkészülési találkozókon lépett pályára a Székelyudvarhelyi FC, szombaton délben a csapat műgyepes pályáján körmérkőzést játszott a labdarúgó 3. Liga 1-es csoportját vezető FK Csíkszeredával (1–6) és a Maros megyei bajnokság éllovasával, Marosoroszfaluval (1–1).

Vágó Attila, az SZFC edzője elmondta, ezúttal a fiatal játékosokra volt kíváncsi, így az eredmény másodlagos volt a két mérkőzésen.

szfc-csik-pa-8_or

„Képbe akartam kerülni a fiatal játékosokkal kapcsolatban, így négy labdarúgót is felhívtam a csapathoz, akik első mérkőzésükön léptek pályára a felnőttek közt, jól is játszottak Marosoroszfaluval. Csíkszereda ellen sokáig kiegyenlített volt a játék, azonban miután több játékost is lecseréltem, szétesett a játékunk, és egymás után kaptuk a gólokat. Az elért eredménnyel nem, a hozzáállással azonban elégedett vagyok. Az utóbbi időben nagyon kemény kondícióedzéseken vettek részt a fiúk, ez pedig látszott is a játékunkon. Elérte célját a két mérkőzés, most jön a finomítás, a pontrúgások gyakorlása, továbbra is napi két edzéssel készülünk a bajnoki folytatásra” – összegzett Vágó Attila.

szfc-asaii-pa-05_or

Csütörtökön az SZFC hazai pályán a Szászrégeni Lendületet fogadja, majd szombaton Medgyesre utazik, ahol a Gaz Metan II.-vel játszik újabb felkészülési mérkőzést. A csapathoz próbajátékra érkezett egy fiatal marosvásárhelyi kapus, Varró Tamás, aki az ASA aranygenerációs hálóőrének, Varró Sándornak a fia.

Felkészülési mérkőzések

Székelyudvarhelyi FC–Marosoroszfalu 1–1, az SZFC gólszerzője Bálint Rajmond. SZFC: Varró – Mátyás, Panait, Csíki, Balázsi – Péter, Demény – Antal, Györgydeák, Kicsi – Bálint Rajmond.

Székelyudvarhelyi FC–FK Csíkszereda 1–6, gólszerzők Czimbalmos, illetve Bajkó 3, Jebari 2, Ilyés. SZFC: Varró – Pál, Szöllősi, Panait, Kicsi – Silion, Bálint Róbert, Csíki, Antal – Bálint Rajmond, Czimbalmos. Játszott még: Györgydeák, Mátyás, Demény, Péter, Balázs.

FK Csíkszereda–Marosoroszfalu 0–0.

Megosztás

Hónap Játékosa

Player of the Month

Archívum

2017. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Támogatók